Topbillede Aktivitetscenter Skovgården

Arrangementer og udflugter

Musikfestival - altid et velbesøgt arrangement
Skovgården har et bredt udvalg af arrangementer. Se arrangementskalender nederst på siden. Månedens aktuelle arrangementer kan findes under månedsblad "Nyt fra Skovgården"

Arrangementer og udflugter

Skovgården tilbyder flere forskellige former for kulturelle arrangementer inden for musik og foredrag. Arrangementerne foregår primært i dagtimerne, da langt de fleste af husets brugere synes bedst om at få oplevelserne i dagtimerne og så være hjemme om aftenen. Nogle arrangementer som julestue, fødselsdag, musikfestival og sommerfest m.fl. er årligt tilbagevendende og andre opstår kun én gang. Det gælder for næsten alle husets arrangementer og udflugte, at de støttes helt eller delvist af Skovgårdens Venner.

 

Musikfestival

Denne dag er Skovgården åben for alle musikglade mennesker - også selv om man ikke er pensionist eller efterlønsmodtager. Alle er velkomne og der er gratis entré.

Musikken leveres af forskellige amatører og professionelle musikere og spænder fra underfundig visesang, folkemusik og varieret underholdningsmusik til jazz og glad swing. Stemningen plejer at være fantastisk og der er både mulighed for at synge med eller få sig en svingom i løbet af dagen. Du kan læse mere i nedenstående program, som også indeholder tidspunkter for hvornår de forskellige musikere optræder. Kom og nyd en dag i musikkens tegn!

Både "Gaveboden og "Skovloppen" vil holde åben denne dag. Hvis du har været i gang med en forårsoprydning og ligger inde med ting, der er for gode til at smide ud, så modtager "Skovloppen meget gerne sådanne ting. Du kan indlevere tingene i Aktivitetsværkstedet eller Receptionen på Skovgården.  

 

 

Eftermiddagsarrangementer og fester

Skovgårdens aktivitetsudvalg arrangerer foredrag med forskellige relevante og interessante temaer samt sang og musikunderholdning. Flere gange årligt er der mulighed for at deltage i fester og aftenarrangementer med forskelligt indhold.

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Søndagshygge

Den 1. søndag i måneden fra september til april arrangeres der Søndagshygge i Café Skovgården. En hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré. Borgere med kørselsordning, kan bestille kørsel i Aktivitetsværkstedet til arrangementet.

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter. Bussen er som hovedregel med lift, så kørestolsbrugere og gangbesværede også har mulighed for at deltage. Der er hjælp til at finde en person til at skubbe kørestolen.

Udflugterne har altid et bestemt udgangspunkt i et område som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 200 kr. ekskl. drikkevarer.

 

Miniferie

Siden 2010 er der blevet arrangeret miniferie i uge 33 til forskellige steder i Danmark. For at deltage i en miniferie skal man være selvhjulpen og kunne gå rimeligt. Det er dog muligt at medbringe f.eks. rollator.

Deltagelse på miniferie giver altid gode oplevelser udover at netværk mellem deltagerne etableres og styrkes.

Det koster omkring 5.000 kr. at deltage på en miniferie på fem dage.

 

Julestue på Skovgården

Julestuen på Skovgården er en tilbagevendende tradition. Aktivitetsværkstedet er fyldt op med salgsboder med julepynt, julelækkerier, juledekorationer og idéer til julegaver. Vær' med i vores tombola og vind flotte præmier. Skovgårdens "gavebod" og "Skovloppen" holder åbent. Skovgårdens Venner står for amerikansk lotteri sponseret af nogle af Bymidtens handlende. Kom forbi og kom i dejlig julestemning. Caféen byder på dejlig julemiddag samt salg af gløgg og æbleskiver. Hele dagen vil der være ægte julehygge og dejlig julemusik. .

 

 

 


 
Sidst opdateret 22. december 2017

» Kontakt

Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse

 

Centerleder

Merete Harrig


Tlf.: 7235 5800
E-mail: skovgaarden@furesoe.dk

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 8.30 - 16.00

Receptionen:

Mandag - torsdag kl. 8.30 - 14.00

Fredag kl. 8.30 - 12.00

Caféen:

Mandag -tirsdag og torsdag kl. 8.30 - 15.00

Onsdag og fredag kl. 8.30 - 16.00

Skovloppen:

Åbent mandag til torsdag fra kl. 11.00 - 13.00

Gaveboden:

Åbent mandag til torsdag fra kl. 10.30 - 13.00

 

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.